A-Team

Team Talk – Oscar Garcia: “De drie punten pakken is onze enige optie”

Zondag om 18.30 u. spelen we onze laatste wedstrijd van de reguliere competitie tegen KV Mechelen in het King Power at Den Dreef Stadion. Coach Oscar Garcia heeft dit weekend maar één doel: winnen.

“Dit is een wedstrijd die wij absoluut moeten winnen. De drie punten pakken is onze enige optie. De rest hebben we niet meer in eigen handen.” KV Mechelen is in 2024 ongeslagen en heeft zijn laatste vier wedstrijden gewonnen. “Maar wij spelen sterker thuis. We moeten het verschil maken en laten zien dat we in staat zijn om Mechelen te kloppen”, aldus coach Oscar Garcia.

Zondag is het King Power at Den Dreef Stadion het toneel van de laatste en zeer belangrijke wedstrijd van OH Leuven in de reguliere competitie. En er zijn opnieuw tickets vrijgekomen voor deze wedstrijd. Scoor hier snel jouw ticket en beleef de derby aan de Dijle van dichtbij. Schreeuw onze jongens naar drie belangrijke punten, want samen kan meer!

Let op! Enkel fans die al vóór 22 februari een account hebben aangemaakt op ons ticketingplatform, kunnen tickets bemachtigen. Zondag is er geen ticketverkoop aan het stadion.

Bekijk het volledige gesprek met onze coach hier. Team Talk is ook als podcast beschikbaar op onder meer SpotifyApple PodcastsAmazon MusicGoogle Podcasts en Castbox.

Koop je abonnement