fbpx
A-Team

TEAM TALK – Jón Thorsteinsson: “Tegen STVV al het goede van vorige zondag bevestigen”

Zaterdag om 16u spelen we opnieuw in het King Power at Den Dreef Stadion. Deze keer nemen we het op tegen STVV. Jón Thorsteinsson blikt terug op zijn seizoen en deelt zijn doelen voor de rest van de Europe Play-offs.

“We zijn behoorlijk goed gestart in de Europe Play-offs. De sfeer zit ook goed na onze mooie overwinning tegen KAA Gent. Zowel verdedigend als aanvallend stonden we sterk.” Jón Thorsteinsson speelt zijn tweede seizoen bij OH Leuven, maar heeft vergeleken met zijn eerste seizoen moeilijke momenten gekend. “Ik heb zoals het team mijn ups en downs gehad, maar wil nog genieten van de laatste zeven wedstrijden en hoop het seizoen in schoonheid te kunnen afsluiten.”

OH Leuven speelt de komende vier dagen twee wedstrijden, te beginnen met STVV dat zaterdag op bezoek komt. “We hebben bewezen dat we Sint-Truiden kunnen kloppen. Hopelijk kunnen we dat zaterdag opnieuw doen, maar ik ben er eigenlijk zeker van dat we zullen winnen”, besluit Thorsteinsson.

Koop nu je tickets voor de wedstrijd tegen de Kanaries. Volwassenen kunnen vanaf 15 euro de wedstrijd bijwonen. Kinderen betalen slechts 5 euro. Alle fans die een ticket kochten voor de match tegen KAA Gent, mogen de wedstrijd tegen STVV gratis bijwonen. Abonneehouders kunnen voor deze wedstrijd een gratis ticket aanvragen om iemand extra te laten proeven van de geweldige sfeer aan Den Dreef.

Bekijk het volledige gesprek met Jón Thorsteinsson hier. Team Talk is ook als podcast beschikbaar op onder meer SpotifyApple PodcastsAmazon MusicGoogle Podcasts en Castbox.

Koop je abonnement