A-Team

TEAM TALK – Hasan Kuruçay: “Vertrouwen kreeg een boost tegen Antwerp”

OH Leuven trekt zaterdag naar Charleroi op de 12de speeldag van de Jupiler Pro League. Verdediger Hasan Kuruçay wil er voortbouwen op de hoopgevende prestatie van tegen Antwerp. "Na een aantal mindere prestaties was het goed voor het team om een goede wedstrijd te spelen tegen Antwerp. Dat was toch een boost voor het vertrouwen." Aftrap om 16 u.

Kuruçay tekende helemaal op het einde van de transferperiode bij onze club. De Deense Turk viel tijdens de rust in tegen Gent en speelde sindsdien elke minuut. De verdediger werpt zich ook steeds meer op als leider op en naast het veld. “Ik ben van nature heel vocaal aanwezig. Ik wil mijn ploeggenoten helpen. Ik doe dat al sinds ik pas begon met voetballen, het is gewoon wie ik ben.”

Zaterdag hoopt Kuruçay eindelijk nog eens de drie punten te pakken. “Het gevoel zit goed in de groep en we zullen er alles aan doen. Met het vertrouwen en de werklust die we toonden tegen Antwerp, moeten we aan het langste eind kunnen trekken tegen Charleroi.”

Beluister het hele gesprek met Hasan Kuruçay hier of via onder meer Spotify of Apple Podcasts.

Voor deze wedstrijd geldt de combiregeling, dus alle supporters moeten verplicht met een supportersbus naar Charleroi. Ook als je nog niet bent aangesloten bij een supportersclub kan je via één van deze clubs mee op verplaatsing! Alle info hierover kan je HIER terugvinden. Het is niet mogelijk om op eigen initiatief af te zakken naar het Stade du Pays.

Koop je abonnement