fbpx
A-Team

TEAM TALK – Christ Souanga: “Hard gewerkt om hier te staan”

Zondag om 19.15 u. nemen we het op tegen KAA Gent in het King Power at Den Dreef Stadion. In Team Talk heeft Christ Souanga het onder andere over zijn debuut van vorig weekend en zijn eerste maanden bij de A-kern.

“Ik had totaal niet verwacht dat ik mijn debuut zou maken tegen Standard, maar het was een hele leuke ervaring.” Zondag zal hij zelf vanwege een knieblessure niet op het veld staan, maar Christ Souanga ziet mogelijkheden tegen KAA Gent. “Als wij ons eigen spel spelen en aanvallend denken, kunnen wij de wedstrijd onder controle houden en zelfs winnen.”

Tickets voor deze wedstrijd kosten slechts vijf euro voor kinderen. Volwassenen kunnen vanaf 15 euro de confrontatie van op de eerste rij meemaken. Maar daar blijft het niet bij! Alle fans die een ticket kopen voor de match tegen KAA Gent mogen de wedstrijd tegen STVV gratis bijwonen.

Een topwedstrijd in Leuven op zondagavond. Het ideale moment om alle studenten uit te nodigen in het King Power at Den Dreef Stadion. Voor slechts vijf euro kunnen studenten niet één, maar twee tickets aankopen! Bovendien kunnen ze dan ook profiteren van de actie tegen STVV. Met andere woorden: betaal vijf euro en ontvang vier tickets!

Tickets kopen kan je hier.

Bekijk het volledige gesprek met Christ Souanga hier. Team Talk is ook als podcast beschikbaar op onder meer SpotifyApple PodcastsAmazon MusicGoogle Podcasts en Castbox.

Koop je abonnement