Club

Supportersfederatie O-Hasj-El heeft nieuw bestuur

O-Hasj-El, de Supportersfederatie die de negen officieel erkende supportersclubs van OH Leuven overkoepelt, heeft een nieuw bestuur. Voorzitter Vincent Goovaerts geeft na ruim acht jaar voorzitterschap de fakkel door aan Marc Van Eylen.

In juni 2015 werd het bestuur van de supportersfederatie gestemd en werd Vincent Goovaerts voorzitter. Hij werd daarin ondersteund door Hortense Goemans en Octaaf Duerinckx die samen het bestuur van de federatie vormden. Iets meer dan 8 jaar later besliste Vincent Goovaerts om zijn taak als voorzitter door te geven. De combinatie met privé en professionele activiteiten maakten het goed uitoefenen van de functie moeilijk. Vincent ijverde jarenlang op een positieve en constructieve manier voor een goed functioneren van de federatie en de dialoog tussen de supportersclubs, de federatie en de club. Alle partijen zijn dan ook unaniem positief over de rol en impact die Vincent in deze 8 jaar had. De supportersfederatie besliste dan ook unaniem om Vincent tot erevoorzitter te benoemen.

De federatie moest dus op zoek naar vernieuwing in het bestuur en dit vond het bij Marc Van Eylen en Dany Goethem. Marc Van Eylen, voorzitter van Supportersclub Louvaniste, wordt de nieuwe voorzitter van de supportersfederatie. Dany Van Goethem, lid van SC Den Dreef, wordt ondervoorzitter. Hortense Goemans blijft aan als secretaris en Octaaf Duerinckx als bestuurslid. De club sluit zich aan bij de erkenning van Vincent Goovaerts als erevoorzitter van de federatie en dankt hem voor de goede samenwerking tijdens zijn voorzitterschap. De club wenst de nieuwe voorzitter en ondervoorzitter ook veel succes in hun nieuwe taak.

Wil je zelf lid worden van een supportersclub? Alle contactgegevens van de supportersfederatie en de supportersclubs vind je hier. De verslagen van de maandelijkse overlegmomenten tussen de club, de federatie en de supportersclubs zijn ook telkens hier beschikbaar.

Koop je abonnement