Ticketing

Steun onze jongens in Antwerpen en Knokke

OH Leuven speelt komend weekend in het Bosuilstadion tegen Antwerp FC. Enkele dagen later staat de achtste finale van de Croky Cup tegen Knokke FC op het programma.

Ga mee op verplaatsing

Klik hier

Opnieuw een zware klepper voor OH Leuven in het verschiet: op bezoek bij landskampioen Antwerp FC. Ga mee naar het Bosuilstadion en steun onze jongens tijdens deze topwedstrijd. De kostprijs van een ticket bedraagt 20 euro voor een volwassene en 10 euro voor jongeren onder de 16 jaar. Het is niet mogelijk om op de dag van de wedstrijd nog tickets aan te kopen.

Voor deze wedstrijd geldt een combiregeling, dus alle supporters moeten verplicht met de bussen van de supportersclubs naar Antwerpen. Ook als je nog niet bent aangesloten bij een supportersclub kan je via één van deze clubs mee op verplaatsing! Alle info hierover kan je HIER terugvinden. Het is niet mogelijk om op eigen initiatief af te zakken naar het Bosuilstadion.

Enkele dagen later speelt OH Leuven in de achtste finale van de Croky Cup in en tegen Knokke FC. Een zitplaats voor deze bekerwedstrijd kost 15 euro. Voor een staanplaats betaal je 10 euro. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen het stadion gratis binnen. Voor deze wedstrijd geldt geen combiregeling. Het is dus mogelijk om samen met een supportersclub of op eigen initiatief af te zakken naar de kust.

Koop je abonnement