Women

Steun OH Leuven Women en OH Leuven in Overijse én Seraing

OH Leuven Women speelt op zaterdag 19 maart om 14u de absolute topwedstrijd tegen RSC Anderlecht. Enkele uren later spelen onze mannen om 18u30 in en tegen Seraing. Het is mogelijk om voor beide wedstrijden tickets aan te kopen!

De wedstrijd tussen OH Leuven Women en RSC Anderlecht, de nummers één en twee in het klassement, vindt plaats in het Begijnhofstadion in Overijse. Tickets kosten slechts 5 euro en zijn ter plaatse verkrijgbaar.

De kostprijs van een ticket voor de wedstrijd tussen OH Leuven en Seraing bedraagt 10 euro en 5 euro voor kinderen onder de 16 jaar. Het is mogelijk om samen met een supportersclub en de bus naar de wedstrijd te gaan. Ook als je nog niet bent aangesloten bij een supportersclub kan je via één van deze clubs mee op verplaatsing! Alle info kan je HIER terugvinden.

Aangezien er geen combiregeling is, is het ook mogelijk om op eigen initiatief af te zakken naar Seraing. Tickets kunnen vanaf woensdag worden aangekocht aan het secretariaat van OH Leuven of net voor de wedstrijd aan het loket bij Seraing.

Koop je abonnement