A-Team

Stefan Mitrovic tekent bij OH Leuven

De 22-jarige flankaanvaller Stefan Mitrovic komt op huurbasis over van de Italiaanse club Hellas Verona. OH Leuven bedong ook een aankoopoptie op de Servische international.

Stefan Mitrovic begon zijn professionele carrière in zijn thuisland Servië bij Radnicki Nis. In 61 wedstrijden scoorde hij 13 doelpunten en gaf hij 4 assists. Dankzij deze mooie cijfers versierde Mitrovic een transfer naar de Servische topclub Red Star Belgrade. Ook hier maakte de flankaanvaller furore met 9 doelpunten en 3 assists in 56 wedstrijden, waaronder in de Europa League en Champions League. Hij won er twee landstitels en twee bekers.

Tijdens de wintertransferperiode van vorig seizoen ging hij een eerste buitenlands avontuur aan bij de Italiaanse club Hellas Verona in de Serie A. Hier speelde Mitrovic vorig seizoen nog tien wedstrijden. Dit seizoen kwam hij nog niet in actie. Daarnaast is de flankaanvaller ook Servisch international. Gisteren speelde hij zelfs nog mee in de wedstrijd tegen Spanje. Stefan Mitrovic komt op huurbasis over van Hellas Verona, maar OH Leuven bedong ook een aankoopoptie op de flankaanvaller.

Frédéric Van den Steen is bijzonder gelukkig met deze mooie transfer. “We zijn zeer blij om Stefan Mitrovic aan onze kern toe te voegen. Het is een jongen met enorm veel potentieel. We zijn heel fier dat hij in ons project is gestapt en OH Leuven ziet als een springplank naar de absolute top. De transfer van Mitrovic geeft ons aanvallend nog extra mogelijkheden om onze ambities waar te maken,” aldus de CEO.

Koop je abonnement