fbpx
Ticketing

Start aboverkoop op 10/05

Het seizoen loopt op zijn einde. Er staat nog één thuiswedstrijd tegen KVC Westerlo op het programma. Maar niet getreurd, want de aboverkoop voor volgend seizoen start op vrijdag 10 mei om 9u. Stip deze datum alvast aan in jullie agenda!

Meer info

Klik hier

Flashback naar zondag 17 maart. Op minuut 92 knalt Nachon Nsingi met een prachtig doelpunt het King Power at Den Dreef Stadion ver voorbij het delirium. Den Dreef daverde als nooit tevoren. De passie en emotie gierde door de tribunes. OH Leuven plaatste zich voor de Europe Play-offs en verzekerde zich van een vijfde opeenvolgende seizoen in de Jupiler Pro League.

Een heel seizoen stonden de supporters als één man achter het team. We winnen samen, maar we verliezen ook samen. Zij aan zij. En ook volgend seizoen hopen we jullie allemaal opnieuw massaal te verwelkomen in het King Power at Den Dreef Stadion.

De abonnementenverkoop gaat van start op vrijdag 10 mei om 9u in De Jee. De prijs van onze abonnementen blijft gelijk. Enkel de prijs van Tribune 2 wordt gelijk getrokken met Tribune 4. Iedereen kan meteen een abonnement aanschaffen. Supporters die vorig seizoen een abonnement hadden, maar ook nieuwe supporters.

Op algemeen verzoek kunnen bestaande abonnees t.e.m. 3 juni, ipv 21 mei, hun zitje verlengen. Nadien vervallen alle reservaties uit het systeem. Nieuwe abonnees kunnen vanaf de start van de abocampagne een vrije plaats kiezen. Vanaf 6 juni komen de niet-geclaimde zitjes in de vrije verkoop. 4 en 5 juni zijn voorzien voor abonneehouders die van plaats wensen te veranderen.

Koop je abonnement