fbpx
Club

Stanno nieuwe kledingpartner OH Leuven

Stanno en OH Leuven bundelen de krachten. Vanaf het seizoen ’22 – ’23 speelt onze club met uitrustingen van Stanno. Stanno, een merk van de Deventrade groep, staat bekend om zijn teamoutfits in strakke designs en de innovatieve materialen die spelers volledig ondersteunen om het beste uit de ploeg te halen.

“In Stanno vinden wij de kledingpartner die we zoeken,” opent commercieel directeur Frederik Vancauteren. “Zowel onze A-ploeg, de vrouwenteams, als de academie zijn gebaat bij een sterke en verregaande samenwerking. Samen met Stanno willen we een nieuwe stap zetten in de commerciële ontwikkeling van onze club. We kijken er alvast naar uit om de komende seizoenen samen verschillende initiatieven uit te rollen. We willen daarnaast ook adidas en voetbalshop.be bedanken voor de goede samenwerking de afgelopen jaren.”

Ook Olaf Pothoven, directeur Deventrade, is verheugd met het partnership. “Door de samenwerking met OH Leuven zullen de Stanno outfits te zien zijn in de Jupiler Pro League, een mooie stap voor Stanno in België. OH Leuven is een ambitieuze club met een sterke focus op zowel het mannen als vrouwenvoetbal en de jeugdopleiding. Door deze samenwerking kunnen wij ons merk verder uitrollen in België.”

Stanno is een internationaal, allround sportmerk met een uitgebreide en hoogwaardige sportcollecties voor ploegsporten. Naast een breed assortiment sportkleding biedt Stanno een complete collectie sportaccessoires. Stanno wordt momenteel in 15 landen succesvol verkocht. “Product is king” en “Sport is our passion” zijn al sinds 1990 de bouwstenen van elke collectie van Stanno. Sindsdien kleedt het merk diverse clubs op hoog niveau in onder andere de Nederlandse Eredivisie zoals Go Ahead Eagles, RKC Waalwijk en het Nederlands Handbal Verbond.

Voor zowel Stanno als OH Leuven is duurzaamheid een prioriteit. Tijdens de trainingen en de opwarming zal er dan ook gespeeld worden in de ‘First collectie’, de eerste teamlijn van Stanno vervaardigd uit volledig gerecycleerd materiaal. In de toekomst zullen Stanno en OH Leuven nog meer duurzame initiatieven ontplooien.

De lancering van de nieuwe uitrustingen vindt plaats in juli.

Koop je abonnement