fbpx
A-Team

Siebe Schrijvers blikt terug op gelijkspel tegen Anderlecht

OH Leuven speelde zaterdagavond in eigen huis tegen RSC Anderlecht een verdienstelijke wedstrijd (0-0), waar het uiteindelijk een punt aan overhield. Middenvelder Siebe Schrijvers geeft zijn analyse van de wedstrijd.

“Achteraf gezien had het misschien meer kunnen zijn dan een gelijkspel”, zegt Siebe Schrijvers. “Ik denk dat de wedstrijd wel beide kanten op kon gaan.”

“De sfeer in het stadion was top! Wij begonnen ook heel sterk met een kans na een snelle omschakeling via Mathieu en een mogelijkheid van Cenk na een hoekschop. Jammer genoeg scoorden we niet.”

“De match lag dan even stil, waardoor het ritme gebroken werd. Natuurlijk wensen we Jacky namens iedereen bij OH Leuven veel beterschap en alle sterkte aan de familie.”

“Toen de match hernomen werd, zakten we een beetje achteruit. We speelden te veel op omschakelingen. Het was een open wedstrijd die heel fel op en neer ging. Maar goed, we hielden de nul tegen dit Anderlecht, wat zeker niet verkeerd is.”

Onze jongens blijven het goed doen tegen RSCA. In eigen huis verloren we zelfs nog maar één keer tegen paars-wit. “We hebben dit seizoen twee keer (2-2 en 0-0) een goede prestatie neergezet. In de heenwedstrijd zat er veel meer in met die strafschop in de laatste minuut. Zaterdag hielden we de nul en dat was ook een doel voor ons, want dat lukte dit seizoen nog niet zo vaak. Daar mogen we tevreden over zijn.”

“We zullen wel zien wat er ons nog rest dit seizoen. De top acht halen wordt heel moeilijk. Dat is heel duidelijk. We bekijken het gewoon match per match en willen altijd de drie punten. Ook zaterdag begonnen we met die ingesteldheid aan de match. Het is belangrijk dat wij ons seizoen positief eindigen”, besluit Schrijvers.

Koop je abonnement