A-Team

Siebe Schrijvers blijft langer aan Den Dreef

OH Leuven en Siebe Schrijvers braken vandaag het nog lopende contract tot 2024 open en verlengden de overeenkomst tot 2027.

Siebe Schrijvers kwam in januari 2021 over van Club Brugge en speelde ondertussen 48 wedstrijden voor OH Leuven. Hij scoorde daarin 7 doelpunten en gaf 5 assists. Eind april van dit jaar liep Siebe een zware achillespeesblessure op. Na een operatie wachtte een lange revalidatie, maar het harde werk leverde op en de revalidatie verliep voorspoedig. Siebe traint ondertussen opnieuw mee met de groep en komt hopelijk snel weer in aanmerking om te kunnen spelen.

Siebe Schrijvers is enorm blij en trots met de contractverlenging. “Ik wil graag iedereen binnen de OH Leuven familie bedanken. Ik kom uit een heel moeilijke periode met mijn blessure en ik heb aan iedereen binnen de club veel steun gehad. Ook in mijn contacten met de supporters voelde ik die steun. Het feit dat de club eraan dacht om het contract te verlengen is geweldig en ik heb dan ook geen moment getwijfeld. Ik voel me goed bij OH Leuven, het is een hele mooie club met veel ambitie en daar wil ik graag deel van uitmaken. Ik ben hier heel graag!”

Koop je abonnement