A-Team

Sepp De Roover nieuwe assistent coach

Ex-international Sepp De Roover vervoegt de technische staff van OH Leuven. De Roover komt over van eerste nationaler KSK Heist en wordt de nieuwe assistent-coach van Oscar Garcia.

Sepp De Roover begon te voetballen bij Verbroedering Geel, maar maakte nadien de overstap naar Willem II in Nederland waar hij naam maakte bij verschillende clubs. Via PSV en FC Eindhoven kwam hij aan bij Sparta Rotterdam waar hij een vaste waarde was als rechtsachter. In januari 2008 maakte hij de overstap naar FC Groningen. Bij deze club werd hij ook tweemaal opgeroepen als Rode Duivel.

In 2010 kwam De Roover terug naar België om voor Sporting Lokeren te voetballen, maar na twee seizoenen keerde hij toch terug naar Nederland. NAC Breda werd de laatste profclub van de rechtsachter. In het seizoen 2020-2021 maakte De Roover zijn debuut als coach bij Wezel Sport. Twee jaar later maakte hij de overstap naar Lierse Kempenzonen. Dit seizoen was Sepp De Roover aan de slag als hoofdcoach van KSK Heist, een club uit Eerste Nationale.

Veel succes bij OH Leuven, Sepp!

Koop je abonnement