Club

Schrijf je in voor onze volgende ’90 minuten in de kleedkamer’

OH Leuven gaat verder in dialoog met zijn supporters. Naast de maandelijkse overlegvergaderingen tussen de club en de supportersclubs, aangesloten bij de officiële supportersfederatie O-Hasj-El, organiseren we sinds dit seizoen ook ’90 minuten in de kleedkamer’. De volgende sessie vindt plaats op woensdag 19 april om 18u30.

Schrijf je in!

Klik hier

We geven alle supporters de kans om met de club van gedachten te wisselen over verschillende onderwerpen. Deze sessie willen we de eerste 45 minuten de abonnement- en ticketverkoop voor volgend seizoen bespreken. De tweede 45 minuten willen terugblikken op de sfeerbeleving in het King Power at Den Dreef Stadion van het voorbije seizoen. En al even vooruit kijken naar volgend jaar.

Wat is het?

12 supporters met zoveel mogelijk verschillende achtergronden gaan in gesprek met de club over verschillende onderwerpen. Een sessie duurt 90 minuten, verdeeld in twee helften van 45 minuten, in de kleedkamer van het King Power at Den Dreef Stadion.

Waarom 12 supporters?

12 symboliseert de 12e man, maar daarnaast willen we ook voldoende de kans geven aan iedereen om actief deel te kunnen nemen aan de gesprekken.

Wie kan zich aanmelden en hoe doe ik dat?

Iedereen die supporter is van OH Leuven kan zich kandidaat stellen. Van de abonnee die elke thuiswedstrijd in het stadion zit tot de supporter die maar occasioneel naar onze wedstrijden komt. Iedereen is welkom. We vragen enkel dat je actief deelneemt binnen het kader van de onderwerpen. Aanmelden kan via onderstaande link.

Wat gaat de club hiermee doen?

We maken een verslag van de meeting, zodat alle supporters kunnen volgen wat er besproken is en wat er uit de sessies komt. We hopen dat jullie als supporter ons leuke ideeën aanreiken, zodat wij hiermee aan de slag kunnen gaan.

Heb je zin om hieraan deel te nemen, schrijf je dan tot en met maandag 17 april hier in! Als er te veel inschrijvingen zijn, wordt er geloot wie de sessie kan bijwonen! Heb je nog vragen of wil je onderwerpen voorstellen? Mail dan naar marketing@ohl.be

Koop je abonnement