Ticketing

Sam Gooris en DJ Voltage brengen sfeer voor de topper tegen Gent

Na de deugddoende overwinning tegen KV Kortrijk wacht zondag 17 september KAA Gent. De aftrap wordt gegeven om 18u30. Koop nu je tickets voor deze topwedstrijd.

Koop tickets

Klik hier

Het King Power at Den Dreef Stadion daverde op zijn grondvesten tegen KV Kortrijk. De tegenstander van zondag staat aan de leiding van het klassement, dus onze spelers gaan de steun van onze supporters ook deze keer hard nodig hebben. Maar voor wat hoort wat! DJ Voltage én Sam Gooris treden voor de wedstrijd op om de supporters helemaal op te warmen voor deze topwedstrijd. De optredens vinden plaats op het Albert Van Vlasselaerplein voor de Extra Time en de Offside.

De K is uitverkocht voor het hele seizoen, maar in alle andere tribunes zijn nog plaatsen beschikbaar. Ticketprijzen voor volwassenen starten vanaf 15 euro. Studenten en kinderen onder de 18 jaar kunnen vanaf 5 euro een ticket bemachtigen. Koop hier jouw zitje! Online kan je tot zaterdagavond 23u59 een ticket kopen. De ticketingcontainer is zondag enkel open tussen 9u en 12u.

Programma:

  • 17u: opening King Power at Den Dreef Stadion
  • 17u-17u45: DJ Voltage
  • 17u45-18u15: Sam Gooris
  • 18u30: aftrap OH Leuven – KAA Gent
Koop je abonnement