Women

Saar Janssen langer bij OH Leuven Women

Flankverdedigster Saar Janssen (18) blijft langer aan boord bij OH Leuven Women en tekent een overeenkomst voor drie seizoenen.

De jonge flankverdedigster maakte haar debuut bij de eerste ploeg tijdens de play-offs van vorig seizoen. Ze kreeg echter een zware klap tijdens de voorbereiding van het huidige seizoen nadat ze zich blesseerde aan de kruisband van de knie op de stage in Leicester. Na een lange en moeilijke revalidatie is het einde in zicht en staat Saar klaar om dit seizoen nog enkele trainingen mee te doen.

Saar Jansen is blij met haar contractverlenging: “Na een moeilijk jaar met mijn blessure en revalidatie ben ik extra blij dat de club mij deze contractverlenging heeft aangeboden. Deze blijk van vertrouwen doet heel veel deugd, zeker na dit zwaar jaar voor mij. Ik wil er tegen volgend seizoen opnieuw staan. OH Leuven Women is een heel professioneel team dat niet toevallig bovenaan meedraait. Ik moet nog veel bijleren en ik wil zoveel mogelijk kunnen spelen.”

Ook coach Jimmy Coenraets is tevreden met deze contractverlenging; ‘Het zien uitvallen van Saar tijdens de voorbereiding was een klap. Saar mocht vorig seizoen tijdens de play-offs proeven van het grote werk en reageerde hier prachtig op. Ze is een verdedigster die de hele flank voor zich kan nemen en eveneens over veel voetballende kwaliteiten beschikt. Een jong talent dat nog veel stappen zal zetten en die we gaan zien uitgroeien tot een smaakmaker binnen de competitie. Een voorbeeld van hoe dames via ons 2e elftal kansen afdwingen in het 1ste elftal en zich nu ook voor een langere tijd binden aan de club. Dit is voor beide partijen een win-win”.

Koop je abonnement