fbpx
A-Team

Richie Sagrado tekent contract voor drie seizoenen

Richie Sagrado heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij OH Leuven. De 18-jarige rechtsachter kwam vorig seizoen over van de jeugd van KRC Genk en ziet zijn sterke seizoen beloond met een eerste contract. Sagrado is ook een vaste waarde bij de Belgische U18.

“We zijn bijzonder fier dat we een groot talent als Richie Sagrado voor drie jaar kunnen binden aan onze club,” opent CEO Peter Willems. “Richie is een uitstekende verdediger met een zeer goede mindset. Er was heel wat interesse voor de rechtsachter, maar hij kiest voor het project dat wij voor hem uitstippelden. Volgend seizoen komt Sagrado uit bij onze U23 om vervolgens hopelijk de stap te zetten naar het eerste elftal,” besluit Peter Willems.

Ook Richie Sagrado is bijzonder gelukkig met zijn eerste contract. “Toen ik vorig seizoen aankwam bij OH Leuven voelde ik me hier meteen thuis. Ik ben dan ook zeer tevreden dat ik bij deze club mijn professionele carrière mag starten en mij verder als voetballer kan ontwikkelen. Mijn ambities? Volgend seizoen wil ik titularis zijn bij de U23 in eerste nationale. Daarna hoop ik door te groeien naar het eerste elftal,” aldus Sagrado.

Koop je abonnement