fbpx
Community

Recordopbrengst op OH Leuven Charity Night

Vrijdag 22 maart vond de 4e editie van OH Leuven Charity Night plaats. De avond was volledig uitverkocht en stond in het teken van de strijd tegen prostaatkanker.

Bekijk alle foto's

Klik hier

De 4e editie van de OH Leuven Charity Night was een unieke en succesvolle avond. We behaalden een recordopbrengst van maar liefst 60 000 euro. De helft van deze opbrengst is ten voordele van de vzw Move Against Prostate Cancer. Deze organisatie speelt een cruciale rol in het ondersteunen van onderzoek en bewustwording omtrent prostaatkanker, en dit willen we graag ondersteunen. De andere helft van de opbrengst gaat naar de communitywerking van OH Leuven. Dit zal gebruikt worden voor lokale initiatieven en programma’s die gericht zijn op het versterken en ondersteunen van de gemeenschap.

Het hoogtepunt van de avond was de bijdrage van coach Oscar Garcia, die enkele persoonlijke en unieke shirts liet veilen voor het goede doel. Het topshirt dateert vanuit zijn tijd bij FC Barcelona en ging onder de hamer voor 4 500 euro. Daarnaast werden de shirts van Jan Vertonghen, Yannick Carrasco en Mathieu Van Der Poel allemaal geveild voor een bedrag van 3 000 euro.

Bedankt aan alle aanwezigen die een bijdrage hadden aan dit nobele doel!

Koop je abonnement