fbpx
A-Team

Reacties Maertens en Pletinckx na Antwerp – OH Leuven

OH Leuven verloor op de derde speeldag voor het eerst dit seizoen. Na een doelpuntrijke wedstrijd werd het 4-2 op het veld van Antwerp FC. Na het laatste fluitsignaal gaven Ewoud Pletinckx en Mathieu Maertens hun visie op de wedstrijd.

“Het zag er lange tijd goed uit,” opent verdediger Ewoud Pletinckx. “We speelden goed mee en hebben mooie dingen laten zien tegen een ploeg met veel kwaliteiten. Maar uiteindelijk krijgen we wel vier goals tegen en dat is zuur. We kwamen naar hier om ons te tonen én voor de drie punten, maar dat laatste is jammer genoeg niet gelukt.“

Ook Mathieu Maertens was ontgoocheld na de eerste nederlaag van dit seizoen. “We verdienden meer vandaag. De competitie starten met zes op negen is niet slecht. Een punt vandaag was mooier geweest, maar we kunnen met opgeheven hoofd naar volgende week.”

Voor de bezoekers maakten aanvaller Nachon Nsingi en verdediger Louis Patris de twee doelpunten. Twee jonge spelers uit de jeugdopleiding van OH Leuven. “Het is mooi voor de jongens dat ze hier scoren, maar het is ook een compliment naar onze goede jeugdwerking. Het toont dat jongeren hier kansen krijgen en dat ze die kansen ook grijpen,” besluit de kapitein.

Koop je abonnement