Club

RC Lens komt naar OH Leuven op de fandag

Zaterdag 20 juli organiseert OH Leuven een heuse fandag met vele leuke activiteiten en optredens, en een galawedstrijd tegen topclub RC Lens.

Exact een week voor de competitiestart van de Jupiler Pro League nodigt OH Leuven alle supporters uit op een fandag. De supportersclubs mogen elk een stand opzetten, en er zijn verschillende leuke activaties voorzien voor jong en oud.

Om 15u spelen de troepen van Oscar Garcia een vriendschappelijke wedstrijd tegen RC Lens, dat vorig jaar nog in de Champions League speelde. Abonnees mogen deze wedstrijd gratis bijwonen. Niet-abonnees betalen 10 euro. Voor kinderen kost het slechts 5 euro. Let op: Tribune 3 is gesloten. Abonnees in die tribune mogen elke andere vrije plaats in het stadion kiezen. Je moet op voorhand geen stoel claimen.

Na de wedstrijd kan je de spelers van OH Leuven Women ontmoeten op het fanplein. Ook de A-kern komt na de wedstrijd langs voor een handtekeningsessie. Om alles feestelijk af te sluiten is er nog een optreden van niemand minder dan Sergio en een aansluitende DJ set. Dit wil je niet missen!

Een nieuw voetbalseizoen betekent ook nieuwe shirts. Benieuwd? Onze jongens spelen tegen RC Lens voor het eerst in deze truitjes. Ook zullen ze meteen beschikbaar zijn in onze fanshop. Kom en ontdek ze!

Interesse in een abonnement bij OH Leuven? Je kan dit zaterdag ter plaatse aankopen! Heb je je abonnement al verlengt maar nog niet afgehaald? Ook dit is zaterdag mogelijk aan onze ticketingcontainer.

Het programma ziet er als volgt uit:

12u Start fandag
13u30 Optreden Stefke Lood
15u Friendly OH Leuven – RC Lens
17u15 Ontmoeting met OH Leuven Women
17u45 Handtekeningsessie A-kern
18u30 Optreden Sergio
19u30 Einde fandag

Nog geen ticket voor de fandag?

Koop je abonnement