fbpx
Club

Pro League en itsme® lanceren proefproject met OH Leuven

De Pro League, Roboticket en itsme® zetten een proefproject op met OH Leuven dat nieuwe mogelijkheden voor een versterkt ticketbeheer en identificatie van supporters onderzoekt.

Dagelijks trachten we van OH Leuven een sterk merk te maken met een grote focus op innovatie. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat we als club deelnemen aan een proefproject van de Pro League om de itsme® applicatie in te zetten bij de verificatie van de identiteit van fans. Met deze samenwerking willen beide partijen nagaan hoe itsme® kan ingezet worden voor een veilige verkoop van tickets en identificatie van fans in het stadion, zonder in te boeten op klantvriendelijkheid.

Het proefproject vindt plaats voor de wedstrijd tegen KVC Westerlo op zaterdag 25 mei. De verificatie van accounts is enkel en eenmalig nodig bij het aankopen van tickets voor deze laatste wedstrijd van het seizoen. Gevalideerde accounts kunnen tot zes tickets aankopen. Let op: je kan als gevalideerd account tickets aankopen voor niet-gevalideerde accounts, maar deze moeten zich wel valideren om het ticket te kunnen downloaden.

Hoe werkt het?

Het verificatieproces is eenvoudig en kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Maak zeker eerst een itsme® account aan als je dit nog niet hebt.

  • Via de pop-up link bij het inloggen op ons ticketingplatform
  • Via de knop op de homepagina van www.ticketing.ohleuven.com
  • In het ticketingplatform via ‘Mijn account’ > ‘Opties’ > ‘IdentityValidation’

Hulp nodig? Bekijk de instructievideo of mail naar ticketing@ohl.be

Met dit proefproject wilt de Pro League zich voorbereiden om de verificatie via itsme® ook bij de andere clubs te integreren. Het proefproject geldt niet voor businessklanten die gebruik maken van iXpole.

Koop je abonnement