fbpx
A-Team

Praktische informatie oefenwedstrijd tegen KVC Kessel-Lo 2000

Zaterdag 17 juni spelen onze jongens hun eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding naar het nieuwe voetbalseizoen tegen KVC Kessel-Lo 2000.

Deze wedstrijd vindt plaats in het Jeugdvoetbalcentrum Leuven in Kessel-Lo en start om 10u. De toegang is voor iedereen gratis, dus supporters zijn meer dan welkom!

Er zijn weinig parkeermogelijkheden aan het Jeugdvoetbalcentrum. We raden alle supporters sterk aan om te voet, met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Enkel aan de Domeinstraat zal beperkte autoparking voorzien worden. Er zal een mobiliteitsplan van kracht zijn. Daarom vragen we om niet te parkeren in de omliggende straten en zo de rust van de buurtbewoners van het Jeugdvoetbalcentrum te respecteren. Toegang is enkel mogelijk via de Domeinstraat.

Via de routeplanner van De Lijn (Routeplanner – De Lijn) kan je je traject plannen. De dichtsbijzijnde halte aan het Jeugdvoetbalcentrum is Halte Kessel-Lo Domeinstraat.

Door de geplande oefenwedstrijd zal de aboverkoop gesloten zijn zaterdagvoormiddag, maar wel gewoon open zijn van 13 uur tot 17 uur.

 

Koop je abonnement