A-Team

Pletinckx: “We hebben de steun van de supporters echt gevoeld”

OH Leuven speelde gisteren 2-2 gelijk in en tegen RSC Anderlecht na doelpunten van Thorsteinsson en Tamari. Een mooi resultaat, maar er heerste vooral ontgoocheling in de spelersgroep. Ewoud Pletinckx blikt terug op het gelijkspel.

“Ik ben toch eerder ontgoocheld,” opent de verdediger. “Een punt pakken op Anderlecht is zeker een mooi resultaat, maar als je twee keer voorkomt, zeker zo laat in de wedstrijd, dan wil je dat vasthouden en de drie punten mee naar Leuven nemen. We spelen ook gewoon een sterke wedstrijd. In de opbouw waren we goed, we gaven niet veel kansen weg en we kregen zelf ook verschillende mogelijkheden om te scoren. Dan is het zuur dat we tot tweemaal toe onze voorsprong niet kunnen vasthouden.”

Er waren bijzonder veel supporters mee naar het Lotto Park en net als de voorbije wedstrijden zorgden ze voor enorm veel sfeer. “Het was mooi om te zien hoeveel supporters aanwezig waren. Zelfs tijdens de opwarming maakten ze al enorm veel lawaai en ook tijdens de wedstrijd bleven ze voortdurend sfeer maken. We hebben hun steun echt wel gevoeld en geapprecieerd. Na de wedstrijd zag je dat de supporters oprecht blij waren met de prestatie van het team. Dat geeft toch een goed gevoel,” besluit Ewoud Pletinckx.

Koop je abonnement