fbpx
A-Team

Pierre-Yves Ngawa verlengt overeenkomst

Pierre-Yves Ngawa (30) verlengde zijn overeenkomst aan Den Dreef tot 2025. De verdediger speelde in totaal al 125 wedstrijden voor onze club en is aan zijn zesde seizoen bij OH Leuven bezig.

Pierre-Yves Ngawa maakte in augustus 2015 de overstap van SK Lierse naar OH Leuven. Hij speelde twee seizoenen aan Den Dreef alvorens in 2017 te transfereren naar het Italiaanse US Avellino in de Serie B. Nadien kwam Ngawa kwam ook nog uit voor andere Serie B teams als Perugia Calcio en Calcio Foggia. In 2019 keerde Pierre-Yves terug naar OH Leuven en maakte hij deel uit van de ploeg die in 2019 de periodetitel won in Virton.

OH Leuven CEO Peter Willems is tevreden dat hij Pierre-Yves Ngawa langer aan OH Leuven kan binden. “Ngawa is een superprof die een belangrijke rol speelt binnen onze club. Pierre-Yves speelt al zijn zesde seizoen voor ons en kent de clubwaarden door en door. Met zijn ervaring helpt hij ook onze jonge talenten beter worden.”

Ook Pierre-Yves Ngawa is blij met zijn contractverlenging. “Ik voel me echt thuis in Leuven. OH Leuven heeft me altijd een goed gevoel gegeven. Mijn ploeggenoten doorheen de jaren, de coach, de staf, maar ook met de supporters heb ik een goede band. Het is een beetje een liefdesverhaal dat acht jaar geleden is begonnen.”

Koop je abonnement