fbpx
Club

Peter Willems vertrekt bij OH Leuven

Peter Willems heeft zijn samenwerking met OH Leuven beëindigd na vier en een half jaar als CEO van de club.

Hij werd aangesteld in januari 2019 en heeft bijgedragen aan een periode van aanzienlijke vooruitgang, waarbij de club, na de promotie in 2020, een vaste waarde in de Jupiler Pro League is geworden. OH Leuven Women doet ondertussen mee voor de prijzen, onze Academy blijft uitmuntend jong talent ontwikkelen en de community werking werd versterkt.

De leidinggevende kwaliteiten van Peter Willems waren van vitaal belang tijdens de COVID-19 pandemie, wat ervoor zorgde dat de club tijdens deze moeilijke periode kon blijven groeien en tegelijkertijd zijn engagementen naar de gemeenschap kon blijven ondersteunen. De Raad van Bestuur wil Peter bedanken voor zijn bijdrage gedurende zijn periode bij de club en wenst hem het allerbeste in zijn verdere carrière.

Voortdurende investeringen door King Power in de verdere uitbouw van de infrastructuur ondersteunen de langetermijnvisie van de eigenaar inzake duurzame groei en succes van de club op het veld.

Terwijl OH Leuven voor het eerst in zijn geschiedenis voor het vierde opeenvolgende seizoen in de hoogste klasse actief is, zal de club nu zijn weg verderzetten onder een nieuw leiderschap. In afwachting dat de procedure voor de aanstelling van een opvolger is afgerond, zal de voorzitter van de Raad van Bestuur, Chris Vandebroeck, de functie van CEO voorlopig overnemen.

Koop je abonnement