A-Team

Ook Max Tahara ondertekent eerste contract

En daar is de volgende al! Ook de 20-jarige Max Tahara heeft zijn eerste contract getekend bij onze club. Tahara is een aanvallende middenvelder en blijft zeker tot 2024 bij OH Leuven.

Tahara heeft in de jeugd van Lierse en Club Brugge gespeeld, maar voetbalt nu al twee jaar voor OH Leuven. De ondertekening van zijn eerste contract is een jongensdroom die in vervulling gaat. “Dit is waar je als kind over droomt en heel je leven hard voor werkt. Het is belangrijk dat ik nu verder stappen zet bij de U23 in eerste amateur, om nadien hopelijk door te groeien naar de A-kern.”

Ook CEO Peter Willems is opgetogen met het eerste contract voor Tahara. “Max is een technisch zeer begaafde speler. Dat heeft hij op training en tijdens de beloftenwedstrijden al vaak bewezen. Echter moet hij nog wat aan body en duelkracht winnen. Ik ben ervan overtuigd dat de wedstrijden in eerste nationale een positieve impact gaan hebben op zijn ontwikkeling. De recente contracten voor Tahara, Shingtienne en Taildeman tonen aan dat we blijven inzetten op onze Academy en de doorstroming naar het eerste elftal.”

Koop je abonnement