fbpx
A-Team

Onze jongens vertrokken op stage

Na een korte vakantie vertrokken vanmiddag 25 spelers richting Spanje voor de winterstage. Tot 10 januari is Algorfa de uitvalsbasis voor coach Marc Brys en zijn manschappen. Geen onbekende plek voor sommige van onze jongens want ook in 2019 en 2020 was Algorfa het uitverkoren oord.

Deze ochtend bliezen de spelers en staf opnieuw verzamelen op de Banqup Campus in Oud-Heverlee. Na een korte maar verdiende vakantie stonden coronatesten en enkele fysieke testen op het programma. Vervolgens trok de groep naar de luchthaven voor de vlucht naar Spanje.

Volgende spelers vertrokken op stage:

Alex Runarsson, Oregan Ravet, Rafael Romo, Kristiyan Malinov, Pierre-Yves Ngawa, Sebastien Dewaest, Siebe Schrijvers, Xavier Mercier, Mousa Tamari, Thibault Vlietinck, Dylan Ouedraogo, Mykola Kuharevych, Levan Shengelia, Alexis De Sart, Casper De Norre, Louis Patris, Mandela Keita, Daan Vekemans, Mathieu Maertens, Cenk Ozkacar en Kaveh Rezaei

Coach Marc Brys selecteerde ook vier beloften om deel te nemen aan de winterstage: Joël Schingtienne, Richie Sagrado, Maxime Tahara en Sam Krawczyck vervolledigen de groep.

Sory Kaba en Sofian Chakla nemen met hun nationale ploeg deel aan de Afrika Cup en bereiden zich met de nationale ploegen van Guinee en Marokko voor op de start van het tornooi. Beide landen spelen hun eerste wedstrijd op maandag 10 januari.

Yannick Aguemon en assistent-coach Joachim Mununga legden een positieve coronatest af. Zij reizen uit voorzorg niet mee naar Spanje. Het geldende coronaprotocol wordt verder toegepast.

Morgen begint het echte werk in Spanje en staan er twee trainingen op het programma.

Kort transfernieuws:

Het contract tussen OH Leuven en Barnabas Bese werd in onderling overleg verbroken en Bese maakt geen deel meer uit van de spelersgroep.

Koop je abonnement