Club

Onze greenkeepers winnen award voor beste veld

Onze greenkeepers hebben op de Pro League Awards de Toro Groundsmen Award gewonnen. OH Leuven eindigt het seizoen met een gemiddelde score van 58 op 60, Maxima cum laude dus voor onze greenkeepers! Antwerp en Anderlecht vervolledigen de top-3.

Maandagavond werden de Pro League awards uitgereikt. Deze prijsuitreiking vindt na afloop van elk seizoen plaats. Sinds enkele jaren wordt ook de trofee voor het beste veld van het seizoen uitgereikt. De ‘Toro groundsman award’ gaat naar de club wiens veld over heel het seizoen als beste werd beoordeeld. Na elke wedstrijd geven aanvoerders, coaches, de match delegate en de TV-rechtenhouder Eleven punten op de kwaliteit van het veld. Dit zowel in de Jupiler Pro League en in 1B.  OH Leuven wint voor de tweede keer in 3 jaar de “TORO Groundsmen Award”.

Deze prestigieuze award is een bekroning op het werk van onze greenkeepers en de erkenning van een seizoen lang hard werk. Het veld in het King Power at Den Dreef stadion is zo officieel opnieuw het beste veld van alle 24 profclubs in België.

OH Leuven eindigt het seizoen met een gemiddelde score van 58 op 60, Maxima cum laude dus voor onze greenkeepers! Antwerp en Anderlecht vervolledigen de top 3.

Proficiat Oli, Luke, Kevin en Stef voor deze prijs en dank voor het werk en inzet om de spelers de beste velden te geven, zowel in het stadion als in het trainingscentrum. Iedereen in de OH Leuven familie is fier op jullie!

Bekijk hier de reactie van onze greenkeepers:

Koop je abonnement