Club

OH Leuven zoekt warme gastgezinnen

De OH Leuven Academy zoekt een warme tweede thuis voor een aantal talentvolle spelers tussen 12 en 18 jaar. Gezinnen die in het seizoen 2023-2024 één of meerdere spelers willen opvangen, krijgen de nodige ondersteuning en een onkostenvergoeding van de club.

Elk seizoen opnieuw verwelkomt de OH Leuven Academy spelers van Arlon tot Oostende. Sommige spelers verblijven op internaat, anderen kiezen ervoor om te pendelen van en naar huis. Er zijn ook spelers die graag in een gastgezin verblijven, in een tweede thuis. Voor die jongens of meisjes zoekt de OH Leuven Academy gastgezinnen voor het voetbalseizoen 2023-2024.

Wat is een OH Leuven gastgezin?
Een OH Leuven gastgezin zijn open en verdraagzame mensen die graag hun warme thuis openstellen voor één of meerdere spelers van de OH Leuven Academy. Zo helpen zij jonge, talentvolle spelers te aarden in hun nieuwe omgeving en de combinatie voetballen/studie te vergemakkelijken.

Waarom een gastgezin worden?
Je verrijkt je gezin op menselijk vlak en knoopt duurzame menselijke relaties aan. Bovendien geef je de kans aan een jonge speler om zich als mens, atleet en voetballer verder te ontwikkelen binnen de hoogaangeschreven OH Leuven Academy. Het is niet evident voor tieners om hun vertrouwde omgeving achter te laten. De warmte van een gastgezin biedt een grote meerwaarde en maakt die stap kleiner.

Wie kan gastgezin worden?
Ben je open en tolerant? Woon je in Leuven of in de directe omgeving? Dan kom je zeker in aanmerking om één of meerdere van onze talenten in huis te nemen. Het maakt niet uit of je zelf kinderen hebt of niet en wat eventueel hun leeftijd is.

De club zorgt uiteraard voor de nodige ondersteuning aan de gastgezinnen. Op regelmatige basis checken we het welbevinden van zowel het gezin als de speler. De club voorziet daarnaast in een onkostenvergoeding.

Ben je geïnteresseerd om gastgezin te worden? Of heb je nog bijkomende vragen? Aarzel dan niet en stuur een mailtje naar: jeugd@ohl.be. Alvast dank in naam van onze jonge talenten.

Koop je abonnement