Club

OH Leuven zoekt vrijwilligers

Het voetbalseizoen ‘21-‘22 zit er op, maar de voorbereidingen voor volgend seizoen zijn al gestart. Onze club zoekt nog vrijwilligers die er langs de zijlijn voor zorgen dat elke wedstrijd in het King Power at Den Dreef Stadion vlekkeloos verloopt. Heb jij zin om het vrijwilligersteam uit te breiden?

Stewards en vrijwilligers/volunteers

OH Leuven zoekt stewards, controleurs en parkingpersoneel om de supporters wegwijs te maken en hen een optimale veiligheid te garanderen. Wij zorgen voor een gratis opleiding en een vergoeding. Stuur een mailtje naar: veiligheid@ohl.be.

Ticketing

Voor onze Ticketing zijn we op zoek naar een paar extra helpende handen om de verkoop op wedstrijddagen en niet-wedstrijddagen in goede banen te leiden. Kun je goed overweg met een computer en zie je het zitten om onze supporters te voorzien van een ticket? Uiteraard krijg je hiervoor een mooie vergoeding. Stel je dan kandidaat op: ticketing@ohl.be.

Horeca

Kun jij de perfecte Stella tappen? Of ben je bereid om het te leren? We zoeken toogpersoneel tijdens de wedstrijden in het King Power at Den Dreef Stadion. Wij zorgen voor een opleiding en een vergoeding. Interesse? Laat het ons weten via: events@ohl.be.

Ballenjongens

Zorg samen met een team van ballenjongens voor een vlot wedstrijdverloop! Volg de wedstrijd langs de zijlijn en voorzie de spelers op een neutrale, vlotte en efficiënte manier van wedstrijdballen. Lijkt dit je wel wat en ben je beschikbaar tijdens alle thuiswedstrijden van de A-kern, de Belgische U21 en eventuele vriendschappelijke- of gelegenheidswedstrijden? Stuur een mailtje naar: info@ohl.be.

Koop je abonnement