fbpx
Women

OH Leuven Women trekt naar Sclessin

Zaterdag 17 februari speelt OH Leuven Women een belangrijk duel tegen Standard Fémina. De aftrap wordt om 19u gegeven op Sclessin. Coach Jimmy Coenraets blikt vooruit op deze topper.

OH Leuven Women heeft zich afgelopen vrijdag geplaatst voor de halve finale van de Beker van België. Het team won met 0-7 van KRC Genk Ladies B, mede dankzij de zes doelpunten van Van Dijk. “Het was absoluut een vlotte zege”, opent coach Jimmy Coenraets. “Ondanks dat we met een volledig nieuw elftal speelden, wisten we de overwinning over de streep te trekken”, gaat hij verder.

Zaterdag zakken onze dames af naar hun rechtstreekse concurrent Standard Fémina. In de heenronde wonnen onze dames dit duel met 3-2. Het belooft dan ook een belangrijke wedstrijd te worden in de strijd voor de leidersplaats. “Dit is een goede oefening naar de play-offs toe. Zij hebben nog een eitje te pellen met ons. Het belooft een pittige wedstrijd te worden, maar wij moeten enkel met ons spel bezig zijn en kijken of we klaar zijn voor de play-offs”, besluit Coenraets.

De wedstrijd vindt zaterdag 17 februari plaats om 19u in het Stade Maurice Dufrasne in Luik. Tickets zijn ter plaatse te koop. Volwassenen betalen 10 euro, kinderen onder 16 jaar mogen het stadion gratis betreden.

Koop je abonnement