Women

OH Leuven Women trekt naar Luik voor terugwedstrijd tegen Standard Fémina

Vorige week wonnen onze dames met 3-2 van Standard Fémina in het King Power at Den Dreef Stadion. Zaterdag 22 april spelen ze de terugwedstrijd op het veld van de nummer drie in het klassement.

Voorbije zaterdag eindigde de heenwedstrijd tegen Standard Fémina op 3-2 in het voordeel van OH Leuven Women. Ella Van Kerkhoven scoorde een hattrick. Dankzij deze overwinning komen de dames op één punt van leider RSCA Women. “De eerste dertig minuten beslisten we de wedstrijd. We moeten volgend weekend het voetbal brengen dat we in dat halfuur brachten. Na een paar drukke weken en een interlandbreak was deze overwinning een godsgeschenk”, licht coach Jimmy Coenraets toe. 

Er rest onze dames nog vijf wedstrijden in deze play-offs. De eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 22 april op het veld van Standard Fémina. OH Leuven Women vergrootte vorig weekend de kloof met drie punten waardoor het verschil tussen beide ploegen nu vijf punten bedraagt. “We mogen ons verwachten aan een vurig Standard dat alles zal geven om revanche te nemen”, besluit Coenraets. 

Moedig onze dames om 15u30 aan in Luik en loods ze naar een nieuwe en belangrijke driepunter!

Koop je abonnement