A-Team

OH Leuven Women trekt naar KV Mechelen

OH Leuven Women betreedt zaterdagavond 30 september het groene gras van KV Mechelen. Trainer Jimmy Coenraets kijkt vooruit op deze wedstrijd, met aftrap gepland om 19u.

In hun vorige wedstrijd tegen KRC Genk Ladies behaalde OH Leuven Women voor het eerst dit seizoen geen overwinning, maar strandde het op een 1-1-gelijkspel. Coach Coenraets analyseert de wedstrijd als één van de beste tot nu toe op Zwartberg. “We domineerden, creëerden kansen en gaven weinig weg. Ondanks ons verdiende doelpunt, resulteerde een late vrije trap tegen in een onnodige gelijkmaker. Desondanks kijken we in het algemeen tevreden terug op een wedstrijd waarin wij grotendeels de controle hadden en goed voetbal brachten”, aldus Coenraets. 

Zaterdagavond 30 september komt OH Leuven Women opnieuw aan de bak na de interlandbreak. “Dat we dertien speelsters moesten missen, plaatste ons in een moeilijke situatie. Komt daar nog bij dat Hannah Eurlings enkele maanden geblesseerd zal zijn”, zegt Coenraets. Maar de Leuvense trainer panikeert niet en benadrukt dat het team al goede stappen heeft gezet. “We zijn al gevaarlijker in de aanval, maar we moeten onze kansen nog vaker afmaken. Alsook de samenwerking tussen keepster en verdediging kan en moet nog verbeteren.”

De wedstrijd start om 19u in de Duffelsesteenweg in Kontich. Tickets zijn ter plaatse te koop.

Koop je abonnement