Women

OH Leuven Women trekt naar het Lotto Park

Zaterdag 4 november neemt leider OH Leuven het om 13u30 op tegen eerste achtervolger RSC Anderlecht. Coach Jimmy Coenraets kijkt vooruit op de topper in het Lotto Park.

Na zeven wedstrijden staan onze dames met 19 op 21 ongeslagen aan de leiding in de Lotto Super League. In hun laatste wedstrijd zetten ze Sporting Charleroi opzij met maar liefst 8-1. “De ploeg voerde het vooropgestelde plan perfect uit waardoor het aan de rust al 5-0 in ons voordeel stond. De tweede helft begon met een tegendoelpunt, maar al snel wisten we de knop om te draaien en nog driemaal te scoren. Ik ben trots op het team dat hier staat en op de gedrevenheid en intensiteit die ze tonen”, aldus Coenraets. 

Zaterdag wacht hen één van de moeilijkste verplaatsingen van het seizoen. RSCA Women ontvangt onze dames om 13u30 in het Lotto Park. Zij staan momenteel op de tweede plaats in het klassement en volgen op 5 punten. Als onze dames winnen, lopen ze 8 punten uit. “We kunnen zeker spreken van een belangrijke wedstrijd. Op verplaatsing naar Anderlecht is een wedstrijd die je altijd wil winnen, maar nooit cadeau krijgt. We zullen scherp moeten staan en hetzelfde niveau als de afgelopen weken moeten brengen”, besluit Coenraets. 

Moedig OH Leuven Women aan in het Lotto Park! 

Koop je abonnement