Women

OH Leuven Women trekt naar Gent

Op speeldag twaalf van de Lotto Super League speelt het team van coach ad-interim Eddy Vanhemel tegen KAA Gent Ladies. De aftrap wordt op vrijdag 15 december gegeven om 20u30.

De eerste wedstrijd onder leiding van Eddy Vanhemel won OH Leuven Women met 0-4 op het veld van FC Fémina White Star Woluwe. “De dames zijn goed omgegaan met de weinige ruimte die ze kregen. In de tweede helft wisten ze meer ruimte te creëren en zo de wedstrijd te controleren. Een mooie overwinning na een sterke en gedisciplineerde wedstrijd.” OH Leuven Women behoudt zo haar leiderspositie en kan met veel vertrouwen de laatste wedstrijd voor de winterstop aanvangen.

Vrijdagavond 12 december trekken de troepen van Vanhemel naar Gent. In de heenronde werd het 4-1, en ook in de terugronde zijn onze dames vastberaden de drie punten te bemachtigen. “Een makkelijke klus wordt dat niet, maar ze zijn heel gemotiveerd om het kalenderjaar met een nieuwe driepunter af te sluiten. De focus en vechtlust zullen zeker aanwezig zijn”, aldus Vanhemel.

De wedstrijd start om 20u30 in de Chillax Arena, Eikstraat 85A in Oostakker. Bemachtig je ticket ter plaatse!

Koop je abonnement