fbpx
Women

OH Leuven Women trekt naar Gent

Na een vlotte 8-0-overwinning tegen KRC Genk Ladies afgelopen weekend, trekt OH Leuven Women dit weekend naar Gent. De wedstrijd start om 13u30 in de Chillax Arena.

Onze dames trapten de play-offs af met een clean sheet en maar liefst 8 doelpunten. “Het was absoluut leuk om zo aan de play-offs te beginnen”, opent coach Coenraets. “We wisten heel vroeg te scoren en daarna kwam de wedstrijd los. We waren heel sterk aan de bal en gaven bijna niets weg. We waren gebrand op deze overwinning om sterk uit de startblokken te schieten”, aldus Coenraets. Standard Fémina won met 3-0 van KAA Gent Ladies en blijft zo samen met onze dames aan de leiding.

OH Leuven Women trekt deze zaterdag naar diezelfde tegenstander, KAA Gent Ladies. “Na de euforie van vorig weekend besefte iedereen dat het deze week opnieuw werken was richting zaterdag. We beseffen dat het niet altijd zo vlot zal gaan. De wedstrijden tegen Gent zijn meestal wel vrij open dus ik verwacht een fijne wedstrijd te zien”, besluit hij. De laatste keer dat onze dames verloren in Gent dateert al van 2020.

De wedstrijd start om 13u30 in de Chillax Arena in Oostakker. Tickets zijn ter plaatse te koop.

Koop je abonnement