Women

OH Leuven Women op bezoek bij FC Fémina White Star

Vrijdagavond 8 december nemen onze dames het op tegen FC Fémina White Star. In Woluwe speelt OH Leuven Women haar tweede wedstrijd van de terugronde.

Vorige week werd er niet gevoetbald in de Women Super League. Enkele dames speelden voor hun nationale team, terwijl anderen werden klaargestoomd voor het tweede deel van de competitie. Coach Coenraets maakte na de heenronde de balans op en wil in de terugronde inzetten op de werkpunten. “We moeten meer clean sheets behalen. Tot nu toe staat dat aantal maar op twee. We maakten te veel individuele fouten en incasseerden te veel goals. Voetballen vanuit een goede organisatie en van daaruit kansen creëren, moet de norm worden.”

Vrijdagavond gaat het team op bezoek bij de rode lantaarn van het klassement, FC Fémina White Star. De heenronde eindigde in een 4-1-overwinning voor OH Leuven Women. “Gelukkig komt er stilaan een einde aan de grote lappenmand en recupereren we enkele dames. We kunnen dus met een sterk team de verplaatsing naar Woluwe maken”, aldus Coenraets die om persoonlijke redenen dit kalenderjaar niet meer op de bank zal zitten. Trainer ad-interim Eddy Vanhemel en assistent-trainers Sam Lismont en Tim Aga zullen het team naar een nieuwe driepunter moeten loodsen. 

De wedstrijd start vrijdag om 20u30 in het Stade Fallon, Chemin du Struykbeken 2 in St-Lambrechts-Woluwe. Tickets zijn ter plaatse te koop.

Koop je abonnement