Women

OH Leuven Women start 2024 tegen Mechelen

OH Leuven Women speelt zaterdagavond 13 januari haar eerste wedstrijd van 2024. Met verse moed en veel energie zullen onze dames aan de aftrap verschijnen tegen KV Mechelen. Ook trainer Jimmy Coenraets neemt opnieuw plaats op de bank.

Met nog zes wedstrijden voor de boeg is de grootste prioriteit voor onze dames hun voorsprong vergroten. Met 31 op 36 staat het aan de leiding van de Lotto Super League, maar Standard Fémina achtervolgt met 28 punten. Volgens coach ad interim Eddy Vanhemel zal de ploeg de draad vlot weer oppakken na de break. “Chapeau wat de ploeg tot nu toe al gebracht heeft. Er zit een heel goede dynamiek en spirit in de groep waardoor ze mooie resultaten hebben behaald.”

Zaterdag neemt coach Jimmy Coenraets de fakkel weer over. Hij zal opnieuw het team aansturen tegen KV Mechelen. In de heenronde wonnen onze dames met 0-3 in Mechelen. “Ik hoop dat we die flow kunnen voortzetten en op eigen veld ook de overwinning weten binnen te halen. De focus en vechtlust zijn in de winterstop alleen maar aangescherpt. Er zal een sterk team aan de aftrap staan”, aldus coach Coenraets.

De wedstrijd vindt zaterdag plaats om 19u op de Banqup Academy in Heverlee. Tickets zijn ter plaatse te koop. 

Koop je abonnement