Women

OH Leuven Women speelt topper tegen Standard Fémina

OH Leuven Women ontvangt zaterdagavond 7 oktober rechtstreekse concurrent Standard Fémina. De topper start om 19u op de Banqup Academy.

Coach Jimmy Coenraets blikt positief terug op de wedstrijd van afgelopen weekend op het veld van KV Mechelen. Onze dames wonnen er met 0-3 en blijven zo ongeslagen aan de leiding van het klassement. “We hebben één van onze meest intensieve wedstrijden achter de rug, ondanks de weinige trainingsmomenten door de interlandbreak. Voor het eerst dit seizoen hielden we ook de nul. Dat was een belangrijk werkpunt dus ik ben opgelucht dat de dames hierin geslaagd zijn.”

Zaterdag verwelkomen ze Standard Fémina, dat met evenveel punten als onze dames de koppositie in het klassement deelt. “Dat we die match op ons eigen veld en voor onze eigen supporters mogen spelen, is een groot voordeel. Desondanks blijft Standard Fémina zeker geen te onderschatten tegenstander en zullen we opnieuw ons beste gelaat moeten tonen”, aldus coach Jimmy Coenraets. 

De ziekenboeg van OH Leuven Women zit overvol. Coenraets kan dit weekend niet rekenen op Hannah Eurlings, Stefanie Sanders, Zenia Mertens, Estée Cattoor en Faye Lammertijn. “Dat is niet ideaal voor zo’n cruciale wedstrijd, maar ik ben er van overtuigd dat we voldoende kwaliteit hebben binnen het team om deze blessures op te vangen”, besluit de Leuvense coach.

De aftrap wordt om 19u gegeven op de Banqup Academy in de Korbeekdamstraat in Oud-Heverlee. Mis deze topper niet en koop je tickets ter plaatse!

Koop je abonnement