Women

OH Leuven Women speelt topper tegen RSCA Women

Met nog drie speeldagen op de planning nadert het einde van de play-offs van de Lotto Super League. Zaterdag 29 april krijgt OH Leuven Women de leider in het klassement, RSCA Women, op bezoek. Trainer Jimmy Coenraets kijkt vooruit op deze topper.

Dankzij de overwinning afgelopen dinsdag tegen Club YLA haalden onze dames drie belangrijke punten binnen. RSCA Women won gisterenavond tegen Standard Fémina waardoor de achterstand op de leider nog steeds vier punten bedraagt. “We wisten dat we het lot niet meer in eigen handen hadden, dus we konden gewoon aanvallen en er proberen het maximum uit te halen. Nadat de 0-1 viel tegen Club YLA, hebben we voor het eerst dit seizoen heel volwassen gevoetbald. Hopelijk kunnen we die lijn doortrekken naar zondag”, verklaart Coenraets. 

Deze zaterdag vindt de wedstrijd tussen de twee koplopers van play-off 1 plaats. OH Leuven Women ontvangt de leider in het King Power at Den Dreef Stadion om 13u30. Coach Coenraets beseft dat deze wedstrijd grote gevolgen zou kunnen hebben. “Als RSCA Women zaterdag wint, zijn zij kampioen. Als wij winnen, komen we op één punt van de leider en zal alles afhangen van de laatste twee wedstrijden. Wij gaan er alleszins alles aan doen om de drie punten in de wacht te slepen”, verklaart Coenraets strijdlustig. 

Deze topper wil je niet missen! Abonnees mogen gratis het stadion binnen. Claim nu je ticket hier of kom langs op het secretariaat. Ook voor de wedstrijd kan je je ticket nog ophalen aan de ticketingcontainer. Kinderen onder de 12 jaar mogen het stadion gratis betreden. Niet-abonnees betalen 7 euro voor een ticket.

Koop je abonnement