fbpx
Women

OH Leuven Women speelt topper tegen RSCA Women

Na de bekerfinale tegen Club YLA afgelopen woensdag, komt OH Leuven Women zaterdag 4 mei opnieuw aan de bak. Ze nemen het op tegen landskampioen RSCA Women.

Afgelopen woensdag verloren onze dames de bekerfinale tegen Club YLA. Na 120 minuten voetballen en een strafschoppenreeks moesten ze het onderspit delven. “Het is heel zuur omdat we verdiend op voorsprong komen en onze momenten nadien niet benutten. We lieten enkele open kansen liggen om er 2-0 of 3-0 van te maken waarop de Bruggelingen de bordjes in evenwicht wisten te hangen. Heel jammer dat we met penalty’s alsnog de boot in gaan”, verklaart coach Coenraets.

Veel tijd om stil te staan bij die nederlaag is er niet. Amper 3 dagen later moeten ze opnieuw aan de bak tegen RSCA Women. De landskampioen staat op een gedeelde eerste plaats met onze dames en is dus een niet te onderschatten tegenstander. De laatste ontmoeting resulteerde in een 2-0-overwinning voor Paars-Wit. “We hebben dus iets recht te zetten en zullen er zaterdag opnieuw staan”, sluit Coenraets af.

De wedstrijd start zaterdag om 13u30 op de Banqup Campus in Oud-Heverlee. Tickets zijn ter plaatse beschikbaar. Geraak je er niet? De wedstrijd wordt ook uitgezonden op kanaal 1 van Eleven/DAZN.

Koop je abonnement