fbpx
Women

OH Leuven Women speelt topper tegen leider Standard Fémina

Zaterdag 20 april speelt OH Leuven Women een belangrijk duel in en tegen Standard Fémina. De aftrap wordt om 19u gegeven op Sclessin. Coach Jimmy Coenraets blikt vooruit op deze topper.

Onze dames speelden dinsdag op eigen veld een midweekwedstrijd tegen Club YLA. Dankzij een sublieme goal van Jeslynn Kuijpers wisten ze de 3 punten in Leuven te houden. “We waren de dominante ploeg en gaven weinig weg. We creëerden verschillende kansen, vooral in de tweede helft, maar slaagden er niet in meer doelpunten te maken”, luidt de analyse van coach Coenraets.

Zaterdag maakt het team de verplaatsing naar Luik. “Alles ligt heel dicht bij elkaar wat maakt dat elke wedstrijd belangrijk is. Het zal spannend blijven tot de laatste speeldag. Op Sclessin hebben we nog iets recht te zetten want in de reguliere competitie gingen we er met 3-0 de boot in. We zullen met kwalitatief voetbal voor de dag moeten komen”, aldus Coenraets.

De topper in en tegen Standard Fémina start zaterdag 20 april om 19u in het Maurice Dufrasnestadion. Tickets kosten amper 5 euro. Kinderen onder de 16 jaar mogen het stadion gratis betreden.
Ga mee en steun onze dames!

Koop je abonnement