fbpx
Women

OH Leuven Women speelt laatste competitiewedstrijd aan Den Dreef

Zaterdag 9 maart speelt OH Leuven Women haar laatste wedstrijd in de Lotto Super League. Ze ontvangen KRC Genk Ladies aan Den Dreef voor het slot van de competitie. Coach Jimmy Coenraets kijkt vooruit.

Vorig weekend wisten onze dames opnieuw aan te sluiten met een overwinning. Dankzij een hattrick van Aurelie Reynders wisten ze de drie punten te behalen op het veld van Sporting Charleroi. “3 doelpunten en een clean sheet, dat moeten we onthouden van deze wedstrijd”, opent Coenraets. “We waren niet in onze beste vorm en konden ons eigen spel niet altijd opleggen. De komende weken moet het beter en scherper”, gaat hij verder.

Zaterdag sluit OH Leuven Women de reguliere competitie af tegen KRC Genk Ladies in het King Power at Den Dreef Stadion. “Een belangrijke wedstrijd waarin we onze beste vorm terug gaan zoeken zodat we de play-offs scherp kunnen aanvangen”, aldus Coenraets.

De wedstrijd start zaterdag om 19u en staat in het teken van de strijd tegen borstkanker. Koop hier je ticket en steun ons in deze strijd! Een ticket kost 7 euro, waarvan 5 euro naar Kom Op Tegen Kanker gaat. Zaterdag kan je vanaf ‘s middags tot aanvang wedstrijd je ticket nog bemachtigen aan de ticketingcontainer. Tot aan Den Dreef?

Koop je abonnement