fbpx
Women

OH Leuven Women speelt bekerfinale tegen Club YLA

Op woensdag 1 mei speelt OH Leuven Women een historische wedstrijd aan Den Dreef. De bekerfinale tegen Club YLA start om 16u.

Afgelopen zaterdag kwam OH Leuven Women niet verder dan een 3-3-gelijkspel tegen de Bruggelingen. In de eerste zes minuten kregen onze dames twee doelpunten binnen, maar vocht knap terug. Coach Jimmy Coenraets blikt terug. “Dankzij de gedrevenheid van het team klommen we na het uur op voorsprong, het is jammer dat we die niet konden vasthouden. We creëerden veel kansen maar de lat, de paal en de doelvrouw weerhielden ons om nog meer te scoren.”

Morgen wacht een nieuwe confrontatie met Club YLA in de finale van de beker van België. “Het zal neerkomen op scherpte in beide zestienmeters. Die hadden we zaterdag zowel offensief als defensief niet voldoende. We kwamen terug van een 2-0-achterstand, dat moet de boost zijn die we uit deze wedstrijd halen. Na de wedstrijd zag ik veel teleurstelling in het team en ik hoop dat ze daar morgen op reageren”, aldus Coenraets.

De aftrap wordt gegeven om 16u in het King Power at Den Dreef Stadion. Voor de wedstrijd is er een heus fandorp met verschillende leuke activiteiten en een signeersessie van enkele oud-speelsters. Tickets zijn online verkrijgbaar tot morgen 10u. Abonnees kunnen gratis een ticket claimen. Schrijf mee geschiedenis aan Den Dreef en steun onze dames in hun jacht naar eremetaal!

Ook onze U16 Women speelt morgen de finale van de beker van België tegen Club Brugge. Die wedstrijd start om 12u45 op het Jeugdvoetbalcentrum Leuven. Woon deze wedstrijd gratis bij en supporter mee!

Veel succes, dames!

Koop je abonnement