Women

OH Leuven Women sluit seizoen af tegen KAA Gent Ladies

Op de laatste speeldag van dit seizoen van de Lotto Super League ontvangt OH Leuven Women KAA Gent Ladies. De wedstrijd start om 13u30 op de Banqup Campus. Coach Jimmy Coenraets kijkt vooruit.

Afgelopen weekend behaalde OH Leuven Women een 2-5-overwinning op het veld van KRC Genk Ladies. Een hattrick van Van Dijk en twee doelpunten van Zomers waren verantwoordelijk voor de drie punten. “Een dolle openingsfase zorgde ervoor dat we snel afstand konden nemen. Van Dijk zorgde voor drie doelpunten in maar liefst 8 minuten. Maar het mooiste moment van de avond was zonder twijfel het wederoptreden van Hannah Eurlings. Na een maandenlange revalidatie mocht ze opnieuw aantreden, en dat deed ze prima”, aldus Coenraets.

Dit weekend is KAA Gent Ladies de laatste tegenstander van dit seizoen. De laatste 5 confrontaties wisten onze dames telkens de drie punten te bemachtigen. Dat is nu opnieuw boodschap tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen. “Het is de laatste week samen met dit team dus het is belangrijk dat we deze op een positieve manier kunnen afsluiten. Op die manier kunnen de fans en de speelsters de vakantie ingaan met een goed gevoel”, besluit hij.

De wedstrijd start zaterdag 25 mei om 13u30 op de Banqup Campus. Tickets zijn ter plaatse verkrijgbaar. Moedig onze dames aan tijdens hun laatste wedstrijd van dit seizoen!

Koop je abonnement