Women

OH Leuven Women sluit het seizoen af tegen KRC Genk Ladies

Zaterdag 13 mei speelt OH Leuven Women de laatste play-off wedstrijd van de Lotto Super League. In het King Power at Den Dreef stadion nemen onze dames het om 13u30 op tegen KRC Genk Ladies.

Met een forfaitscore won OH Leuven Women afgelopen weekend op het veld van KAA Gent Ladies. Jill Janssens, Ella Van Kerkhoven en Nikée Van Dijk wisten te scoren en zo de 5-0-eindstand vast te leggen. “Het was eigenaardig dat we er deze keer vijf binnen trapten met hetzelfde aantal kansen als in de andere wedstrijden van de play-offs, waar de goals uitbleven. Het was een mooie overwinning, maar tegelijkertijd was er de teleurstelling dat dat in andere wedstrijden niet lukte,” aldus Jimmy Coenraets.

Zaterdag 13 mei speelt OH Leuven Women de laatste wedstrijd van dit seizoen. Afsluiten doen ze tegen KRC Genk Ladies in het King Power at Den Dreef Stadion. “Het wordt een moeilijke, maar wel een heel belangrijke wedstrijd om het seizoen met een positieve noot af te sluiten. Vorige week toonden de dames dat er nog honger in de groep zit. Ik verwacht dat ze zaterdag nog één keer alles geven”, besluit Coenraets. 

Nog geen ticket? Bemachtig het hier en woon zaterdag de laatste wedstrijd van onze dames bij. Abonnees kunnen hun ticket gratis claimen en ook kinderen onder 12 jaar mogen het stadion gratis binnen. Ook voor de wedstrijd kunnen abonnees hun ticket nog ophalen aan de ticketingcontainer. Niet-abonnees betalen zeven euro.

Koop je abonnement