Women

OH Leuven Women op verplaatsing naar Club YLA

Amper drie dagen na hun vorige wedstrijd moet OH Leuven Women opnieuw aan de bak. Dinsdag 25 april om 20u spelen de troepen van coach Jimmy Coenraets in en tegen Club YLA. Hij blikt vooruit op deze wedstrijd. 

De terugwedstrijd in en tegen Standard Fémina eindigde afgelopen weekend op 1-0. De voorbije twee wedstrijden behaalden onze dames zes op zes, maar aan die overwinningsreeks konden ze geen vervolg breien. “Na een kwartier kon Standard Fémina al scoren en moesten wij achtervolgen. De stress speelde ons parten en belette ons van de gelijkmaker”, verklaart Coenraets. Leider RSCA Women pakte wel drie punten tegen KRC Genk Ladies waardoor zij vier punten uitlopen. 

Veel tijd om stil te staan bij deze nederlaag is er niet, want op dinsdag 25 april trekt OH Leuven Women naar Club YLA. Zij staan op de vijfde plaats in het klassement met acht punten minder dan onze vrouwen. “Het is spijtig dat we tot dusver in de play-offs bijna nooit in ons spel zijn gekomen. We moeten herbronnen en vanaf nu in elke wedstrijd voor het maximum van de punten gaan. We mogen geen punten meer laten liggen”, besluit Coenraets. 

De wedstrijd gaat om 20u van start in het sportcentrum van Aalter (Lindestraat 19). Wees erbij en help onze dames aan een belangrijke overwinning!

Koop je abonnement