fbpx
Women

OH Leuven Women trekt naar Anderlecht

Zaterdag 13 april trekt OH Leuven Women naar één van haar grootste concurrenten: RSCA Women. Deze topper start om 13u30 en is live te volgen op tv. Coach Jimmy Coenraets blikt vooruit.

Maar liefst 11 speelsters keren terug uit international break en komen dit weekend al opnieuw aan de bak. De rest van het team kon profiteren van extra trainingsmomenten ter voorbereiding op het zware drieluik dat volgt. Morgen maken ze de verplaatsing naar Anderlecht, komende dinsdag ontvangen ze Club YLA en 4 dagen later gaan ze op bezoek bij de Rouches.

Morgen wacht met RSCA Women misschien wel de grootste concurrent van onze dames. “We begonnen sterk aan de play-offs waardoor de algemene nervositeit en stress in het team goed meevallen. Iedereen gaat volwassen om met de situatie en werkt rustig naar elke wedstrijd toe”, besluit Coenraets. Maak je klaar voor een boeiende voetbalmiddag!

De wedstrijd start om 13u30 op de RSCA Football Academy in Anderlecht. Tickets zijn ter plaatse verkrijgbaar. Kan je er niet geraken? De wedstrijd wordt ook live uitgezonden op kanaal 1 van Eleven/DAZN. Dit wil je niet missen!

Koop je abonnement