Women

OH Leuven Women op bezoek bij KAA Gent Ladies

Op de voorlaatste speeldag van de play-offs van de Lotto Super League trekt OH Leuven Women zaterdag 6 april naar Oost-Vlaanderen. Coach Jimmy Coenraets kijkt vooruit naar de wedstrijd in en tegen KAA Gent Ladies.

Afgelopen weekend pakte RSCA Women drie punten tegen onze dames waardoor ze zeven punten uitliepen en met zekerheid de titel pakten. OH Leuven Women ging op eigen veld met 1-2 de boot in. “We creëerden voldoende kansen om de wedstrijd naar ons toe te trekken, maar de doelpunten bleven uit. Gezien het wedstrijdbeeld zat er meer in dan een nederlaag. De teleurstelling was dan ook groot”, licht Coenraets toe. 

De laatste twee wedstrijden van dit seizoen speelt OH Leuven Women tegen KAA Gent Ladies en KRC Genk Ladies. De eerstvolgende wedstrijd op de planning is zaterdag 6 april om 13u30 tegen KAA Gent Ladies. Zij staan zesde in het klassement en hebben 21 punten minder dan onze dames. “De komende weken gaan we gebruiken om ons seizoen te evalueren en daar conclusies uit te trekken. De laatste twee wedstrijden zijn mentaal moeilijk, want er is niets meer om voor te spelen, maar ik reken op de groep om het seizoen met een positieve noot af te sluiten”, besluit Coenraets.

Adres: Eikstraat 85A – 9041 Oostakker

Koop je abonnement