fbpx
Women

OH Leuven Women op bezoek bij Club YLA

Vorig weekend werd er niet gevoetbald in de Lotto Super League, maar speelden onze dames hun achtste finale in de Beker van België. Zaterdag hervatten ze de competitie op het veld van Club YLA. Coach Jimmy Coenraets kijkt vooruit.

Onze dames speelden afgelopen zaterdag hun achtste finale in de Beker van België tegen RSC Anderlecht. Na 120 minuten voetballen wisten ze met een 2-3-overwinning door te stoten naar de kwartfinales. “Niet onze beste wedstrijd, maar des te mooier dat ze de overwinning toch konden binnenhalen”, opent coach Coenraets. “Er stond een team op het veld dat tot het bittere eind voor elkaar bleef vechten”, gaat hij verder. 

Zaterdag trekt OH Leuven Women naar Club YLA, dat met 8 punten minder op de vierde plaats staat. “Zij hebben nog maar pas een nieuwe coach aangesteld en bouwen hun nieuwe structuur nog verder uit. Dat doen ze momenteel goed want ze brengen mooi voetbal. Er is bij ons lichte druk om de puntenkloof op Standard Fémina te behouden. We gaan er alles aan doen om aan het langste eind te trekken en met de 3 punten terug te keren”, besluit Coenraets.  

De wedstrijd vindt zaterdag 18 november plaats om 16u15 in het Gemeentelijk Sportcentrum, Lindestraat 19 in Aalter. Koop je tickets ter plaatse en supporter mee!

Koop je abonnement